22.09.2021, 13:33

Кондратюк просить Зеленського повністю заборонити гастролі російських зірок в Україні

Марина Началова | Всі новини автора

Продюсер Ігор Кондратюк створив петицію до президента, у якій просить повністю заборонити концертну діяльність артистів з Росії до повернення Криму в склад України та відновлення контролю Україною над своїми східними кордонами.

Свою позицію Кондратюк пояснив у дописі в Фейсбуці, передає Час Пік.

"Для мене дико і безчесно, що на 8-му році війни в Україні не заборонено гастролі російських артистів. Людей, які вдають, що вони "внє палітікі", виступаючи при цьому в Росії перед вбивцями українців, а, приїжджаючи сюди - перед їхніми жертвами. Переважна більшість російських артистів або відкрито підтримують агресію Кремля і імперську істерику під назвою "кримнаш", або відвідують окупований Крим, порушуючи українські закони, або тихо мовчать, тобто по суті - теж підтримуючи війну з Україною. Дозволяти їм виступати в Україні до повернення Криму та контролю за східними кордонами - це нонсенс і колаборація з агресором (я - за заборону будь-яких контактів з агресором! На всіх рівнях!). Як любив казати нинішній Президент України В.Зеленський - "бізнес на крові". Я вимагаю припинити цей бізнес. В світі майже 200 країн. Нехай до нас їздять з концертами мирні люди, а не глашатаї "русского міра"!" - заявив Кондратюк.

На даний момент петиція набрала трохи більше 2 тисяч голосів, для розгляду президентом потрібно не менше 25 тисяч. Збір підписів триватиме ще 91 день.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк