02.10.2021, 17:53

"Шукайте іншу команду": Зеленський жорстко висловився про відставку Разумкова

зеленский и разумков

Президент України Володимир Зеленський дав коментар щодо можливої відставки Дмитра Разумкова з посади спікера Верховної Ради.

В ефірі телеканалу "Дом" глава держави заявив, що питання про відставку Разумкова адресувати потрібно не йому, передає Час Пік.

"Питання Дмитра Олександровича для мене не питання. Я вважаю, що це питання внутрішньофракційне. Я вважаю, що велика помилка з боку Діми, або його консультантів, в тому, що він виносить це питання в медіа. Для мене все просто: якщо ми боремося з олігархами, підпиши закон, якщо не підписуєте - шукайте іншу команду", - зазначив президент.

Він також додав, що спікер не повинен виступати проти політики парламентської більшості. В іншому випадку - він не член команди, яку вибрав народ.

"Якщо не підтримуєте політику щодо олігархів, якщо не підтримуєте санкційну політику щодо Медведчука, то у цих людей інші політичні погляди і це нормально. Але, якщо вони інші ніж у 200 осіб, і інші ніж у 73%, які віддали свої голоси за цю програму, то значить, що ти живеш своїм життям", - зазначив Зеленський.

Читайте також: "Слуги народу" у Трускавці збирають підписи за відставку Разумкова, - ЗМІ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк