14.02.2022, 09:54

В СБУ звернулися до українців через новини про загрозу вторгнення РФ

СБУ

Українців закликали не піддаватися паніці, адже наша країна зіткнулася з потужною хвилею гібридної війни в інформаційному просторі.

Про це повідомляє прес-центр СБУ, передає Час Пік.

У відомстві зазначили, що інформаційний простір України піддається безпрецедентному впливу. Поширюється велика кількість фейкової інформації, відбувається спотворення реального стану речей і нагнітання паніки.

Висновок можна зробити лише один - це чергова потужна хвиля гібридної війни, зазначають в СБУ.

Зараз мета Росії - посіяти паніку в суспільстві України, розхитати єдність і підірвати віру в здатність держави захистити українців. Прояви гібридної війни фіксують в окремих ЗМІ, заявах деяких політиків, у соціальних мережах, зазначили в СБУ.

В СБУ також додали, що вони працюють у всіх регіонах нашої держави і готові захищати Україну. Стабільність в країні залежить не тільки від влади, а й від зважених дій громадян. Саме тому потрібно зберігати спокій і не піддаватися на провокації. Дестабілізація і паніка діє на користь ворогові, зазначили у відомстві.

"Ми всі повинні мислити критично і перевіряти будь - яку інформацію; керуватися даними офіційних джерел, а не анонімних; навчитися відрізняти правду від фейків", - йдеться в повідомленні.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: