04.04.2022, 22:50

У Зеленського на столі вже лежить план економічного відродження України, - Єрмак

Марина Началова | Всі новини автора

Українські міста почнуть відновлювати одразу після їх звільнення від російських окупантів. Уже підготовлено план економічного відродження України.

Про це повідомив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак в інтерв’ю Наталії Мосейчук на телеканалі «1+1», передає Час Пік.

«У Президента на столі вже лежить план економічного відродження. Ми не зволікаємо жодного дня, думаємо та готуємося до того, як ми можемо сьогодні почати. Я думаю, що відновлювати міста почнуть одразу після їх звільнення», – сказав Андрій Єрмак.

Він відзначив величезне єднання країни, яке спостерігається зараз: Україну вже не ділять на захід та схід чи за мовною ознакою.

«Сьогодні ми справді творимо історію – історію великої нації, великої країни», – зауважив керівник Офісу Президента.

Тому, за його словами, усі негативні явища, як-от корупція, надмірна бюрократія та роздутий державний апарат, мають залишитися в минулому. Українська економіка повинна стати людиноцентричною, а держава – гарантувати справедливість.

«Міста ми відбудуємо. Найгірше, що ми не повернемо людей, які загинули. Немає нічого дорожчого за життя людини. А все інше ми точно відбудуємо, відбудуємо швидко», – переконаний Андрій Єрмак.

Керівник Офісу Глави держави також підтримав ідею створення великого меморіалу задля вшанування всіх, кого втратила Україна у цій війні з російським окупантом.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що затягування переговорного процесу з боку Росії матиме для неї негативні наслідки.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк