18.09.2022, 08:27

"Танки говорять голосніше за слова": Глава МЗС Литви закликав дати Україні більше зброї

Министр иностранных дел Литвы Габриелюс Ландсбергис

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс, коментуючи масові злочини окупантів в Ізюмі, закликав передати Україні більше зброї.

Міністр закордонних справ Литви Габрієлюс Ландсбергіс закликав дати Україні танки, бо словесне засудження не допомагає зупинити геноцид українського народу. Про це він написав у своєму Twitter, повідомляє Час Пік.

Габрієлюс Ландсбергіс після новин про сотні могил у звільненому Ізюмі на Харківщині заявив, що Україна потребує танків. Він наголосив на тому, що треба допомагати не словами, а ділом.

"Слова не змогли запобігти масовим похованням. Тільки осуд не припинить цей геноцид. Танки говорять голосніше, ніж слова. #ArmUkraineNow означає зараз", - написав глава литовського МЗС.

Довідка: #ArmUkraineNow ("Озброй Україну зараз") – глобальна кампанія, яка розпочалася у соціальних мережах у квітні 2022 року. Мета кампанії – якнайшвидше забезпечити ЗСУ необхідним озброєнням, щоб вигнати агресора з території України, тим самим врятувати тисячі життів мирних мешканців та захистити демократію в Європі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк