05.10.2022, 12:56

Зеленський провів Ставку Верховного Головнокомандувача

Віктор Білий | Всі новини автора

Сьогодні, 5 жовтня, президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Під час засідання його учасники обговорили актуальну ситуацію на фронті.

Серед ключових питань порядку денного – стабілізація ситуації на щойно окупованих територіях та подальше звільнення української землі від окупантів. Про це Владимир Зеленський повідомив у своєму Telegram-каналі, передає Час Пік.

Ранок розпочався з чергового засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Представники розвідки, штабу ЗСУ та командувачі військ оперативних напрямків доповіли про актуальну ситуацію на фронті", - наголосив глава держави.

На засіданні також проаналізували актуальні потреби сил оборони у матеріально-технічному забезпеченні та перебіг підготовки військ до зимового періоду.

"Серед інших важливих розглянутих питань – стабілізація на щойно окупованих територіях, подальше звільнення наших земель, протидія новим видам зброї, які почав використовувати агресор, та підготовка нашої армії до зимового періоду. Крок за кроком рухаємось до перемоги. Слава Україні!", - наголосив президент.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: