17.11.2022, 18:58

До Зеленського звернулися з проханням позбавити мандатів у парламенті всіх депутатів від ОПЗЖ

опзж

Українці звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням розглянути постанову про позбавлення мандатів усіх депутатів від "Опозиційної платформи - За життя" у Верховній Раді.

Відповідну ]]>петицію]]> оприлюднено на сайті глави держави, передає Час Пік.

Як зазначає автор петиції, ще до початку повномасштабного вторгнення РФ опозиціонери активно пропагували "руський мир", зустрічалися з представниками російської влади та відвідували Москву. Коли почалася війна, представники ОПЗЖ або втекли за кордон, або жодним чином не проявили себе у допомозі країні.

"Навпаки, серед них - головні колаборанти та зрадники. Серед найпомітніших постатей - кум путіна Віктор Медведчук, його друг Тарас Козак та Ілля Ківа. Частина депутатів зникла за кордон. Як мінімум 9 народних обранців від ОПЗЖ не відвідали жодного засідання у Верховній Раді з початку повномасштабного вторгнення. Це Олег Волошин, Юрій Солод, Тарас Козак, Наталія Королевська, Ренат Кузьмін, Вадим Столар, Федір Христенко, Андрій Деркач, Віктор Медведчук. Останній у Раді вже ніколи не з'явиться", - йдеться у тексті петиції.

Таким чином, на голосування пропонується винести питання позбавлення мандатів усіх депутатів ОПЗЖ.

"Зрадників не має бути в українському парламенті", - додає автор петиції.

Читайте також: Катастрофа MH17: Гаазький суд засудив до довічного ув'язнення трьох фігурантів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк