25.11.2022, 14:58

Чорногорія підтримує Україну на шляху до НАТО

Черногория поддерживает Украину на пути в НАТО

Міністр МВС та тимчасово виконуючий обов'язки міністра оборони Чорногорії Філіп Аджич під час візиту до Києва заявив, що його країна підтримує український курс на членство у Північноатлантичному альянсі.

Міністр оборони України Олексій Резніков зустрівся з міністром МВС Чорногорії Філіпом Аджичем, який підтвердив підтримку його країни щодо бажання України стати членом НАТО. Про це ]]>повідомляється ]]>на сайті Міноборони України, передає Час Пік.

Сторони обговорили питання надання Україні подальшої підтримки в боротьбі з агресором та реалізацію двосторонніх проєктів в оборонній сфері.

"Сьогодні Україна бореться за свободу всього європейського континенту. Ми захоплюємося мужністю українських захисників. Ми завжди поруч з вами. Наша країна є добрим другом вашого народу. Чорногорія підтримує прагнення українців стати повноправним членом НАТО. Ми будемо вашими адвокатами не тільки на Балканах, а і в Альянсі та Європі", – наголосив Філіп Аджич.

Міністр оборони України Олексій Рєзніков висловив подяку народу та уряду Чорногорії за надану Україні всебічну підтримку та допомогу з відстоювання суверенітету і територіальної цілісності України у її міжнародно визначених кордонах.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк