03.12.2022, 11:30

Це остаточне рішення Заходу. Він вирішив із Путіним кінчати, - Піонтковський

Леся Матвеева | Всі новини автора
Путин / Фото: Associated Press

Захід не зацікавлений у переговорах із президентом РФ Володимиром Путіним й має намір підтримувати Україну до перемоги. Дводенний саміт НАТО у Бухаресті показав рішучий політичний настрій Заходу.

Сьогодні Захід вже чітко розуміє безперспективність переговорів із Кремлем та необхідність "кінчати з Путіним". Таку думку в ефірі телеканалу "Freeдом" висловив російський публіцист та соціолог Андрій Піонтковський, передає Час Пік.

За його словами, за підсумками саміту НАТО було ухвалено дуже багато позитивних для України рішень. Також він зазначив, що було зроблено дуже багато жорстких заяв на адресу РФ та Путіна.

За словами Піонтковського, сьогодні Захід демонструє рішучий політичний настрій. Ніхто вже не сумнівається, що перемога буде за Україною і потрібно всіляко їй допомогти впоратися із кровожерною РФ.

На думку Піонтковського, Захід вже ухвалив рішення про подальшу долю Путіна.

"Ми бачимо, які жорсткі заяви робить той самий Папа Франциск. Тектонічні зміни в політичному класі Німеччини, Штайнмайєр, який для нас був символом капітуляції, заявляє, що неможливі жодні переговори... Це остаточне рішення Заходу - він вирішив із Путіним кінчати", - сказав Піонтковський.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк