03.02.2023, 23:00

Військовий експерт розповів, коли зникне ПВК "Вагнер"

Ольга Ранська | Всі новини автора
вагнеровцы

Якщо військово-політичне керівництво РФ зважиться на наступ найближчим часом, то з арени бойових дій зникне ПВК "Вагнер" та армійські корпуси так званих "ЛНР" та "ДНР".

Останнім часом в інформаційному полі на різних рівнях обговорюються питання контрнаступу російської армії на різних ділянках фронту. Військово-політичний експерт Олександр Коваленко вважає, що це буде остання м'ясорубка, яка "не має аналогів", в якій першими зникнуть приватна армія Парафіяна і війська фейкових "республік" - ЛДНР.

Про це він написав у своєму ТГ-каналі, передає Час Пік.

"...якщо військово-політичне керівництво Росії зважиться на наступ найближчим часом, то з арени бойових дій просто зникне ПВК "Вагнер", а також 1 АК і 2 АК, так званих "ЛНР" та "ДНР". Вся причина у тому, що саме вони йтимуть першою хвилею", - пише оглядач.

На думку експерта, завершальним етапом будуть йти більш менш підготовлені кадри, проте "результат буде один і той самий":

"Тобто, як і очікувалося, "великий" і "не має аналогів у світі" наступ РВВ буде м'ясорубкою, і першою партією на фарш пустять саме вищезгаданий потріб. Далі вже підуть цінніші і більш-менш укомплектовані десантнички. У будь-якому разі результат буде той самий...", - підсумував Коваленко.

Читайте також: "Вагнерівці" розстрілювали російських мобілізованих "з метою виховання": "одкровення" екс-найманця

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк