02.02.2023, 20:28

"Вагнерівці" розстрілювали російських мобілізованих "з метою виховання": "одкровення" екс-найманця

Ольга Ранська | Всі новини автора
вагнеровцы

Екс-найманець ПВК Андрій Медведєв заявив, що "вагнерівці" зневажливо ставилися до російських солдатів і розстрілювали їх "з метою виховання".

Про це в інтерв'ю СNN розповів колишній "вагнерівець", 26-річний Андрій Медведєв, який раніше втік до Норвегії з метою одержання політичного притулку, передає Час Пік із посиланням на закордонні ЗМІ.

"Служба безпеки Вагнера приїхала з двома мобілізованими, які відмовилися воювати. Вони були розстріляні привселюдно. Так формують культуру виживання", - сказав Медведєв.

Крім того, він розповів, що у ПВК "Вагнер" знущання та вбивства серед товаришів по службі — звичайна справа, а не лише за зраду, як було у випадку з кувалдою. Медведєв навіть звертався до Путіна з проханням перевірити діяльність ПВК.

Медведєв стверджує, що зрозумів, що не хоче брати участь у бойових діях на шостий день перебування в Україні, після того, як став свідком того, як війська перетворюються на "гарматне м'ясо".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в армії окупантів процвітають "нестатутні відносини", і не тільки в лавах вагнерівських найманців. Так, нещодавно в мережі з'явилося відео, де донбаські солдати звернулися до Кадирова з проханням, щоб його підлеглі не били та не ґвалтували їхніх товаришів по службі з Донбасу.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк