26.01.2023, 20:57

"Ще раз вибачте": "Суворі" мужики Донбасу просять Кадирова навести лад у військах, щоб "його хлопці" не ґвалтували своїх "братів по зброї"

Ольга Ранська | Всі новини автора
мобики

У мережі з'явилося відео, де донбаські солдати звернулися до Кадирова з проханням, щоб його підлеглі не били та не ґвалтували їхніх товаришів по службі з Донбасу.

Ролик опублікував на своїй сторінці у Facebook відомий блогер Savelyi Vasserman, передає Час Пік.

На відео кілька чоловіків зі зброєю в руках просять Кадирова, за їхніми словами, "людину честі та совісті", щоб він навів лад та приструнив своїх підлеглих, оскільки вони "нізащо" б'ють, грабують та ґвалтують донбаських "братів по зброї". Варто зазначити, що у зверненні кілька разів прозвучали слова "вибачте" та "будь ласка":

"Ваші бійці збожеволіли, вони б'ють, відбирають у нас гроші, грабують місцеве населення і валять при цьому все на нас... Ми не можемо далі битися так пліч-о-пліч з вашими бійцями... Ми відмовляємося воювати. Внесіть, будь ласка, … правду… Наш товариш нещодавно повісився через те, що його зґвалтували… За що, скажіть, будь ласка? Ми воюємо в одній війні, ми воюємо за одну ідею – чому ми страждаємо від ваших хлопців? Поясніть нам: чому? за що? Вибачте, будь ласка, ми все-таки думаємо, що ви – людина честі та совісті, ви наведете порядок у своїх військах, приймете правильне рішення і не ображатимете ваших братів по зброї. Ще раз, вибачте", - сказав один із солдатів.

Через багаторазових повторень "вибачте" та "будь ласка" користувачі мережі обурилися такою "нечоловічою" поведінкою солдатів:

"Яка ж дичина дика. Дорослі мужики зі зброєю ниють, що їхнього бойового товариша зґвалтували якісь горяни тут у нас вдома і всім побую, ПРОБАЧТЕ ще раз, будь ласка.

Це не донбаський характер. Це розмазня та ганчірка. Ганьба ДОНБАСУ, краю суворих, але справедливих чоловіків, трудяг і пролетаріату. Куди ви всі випарувалися???" - прокоментував відео блогер.

"Вибачте, будь ласка... Ще раз вибачте". Суворі донбаські мужики...",

"Вах, вах, шайтан! Російських принижують горяни, врятуйте",

"Падаждіті! А скільки кричу було – Донбас ніхто не ставив на коліна і нікому поставити не дано! Скільки вою про найбільших шахтарів, гордість донбаського краю. Як це, ґвалтують і віднімають гроші? Як же так вийшло, га?"

"Суворі мужики зібралися б разом і відмутузили кривдника. А це... терплячий якісь. Допоможіть, врятуйте... будь ласка... не ґвалтуйте жорстко, зробіть м'якше, виходить", - написали його підписники.

Читайте також: Російські окупанти перетворюють Луганщину на концтабір

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк