01.06.2024, 14:04

Президент України Володимир Зеленський прибув із візитом до Сінгапуру

Президент Украины Владимир Зеленский прибыл с визитом в Сингапур

Президент України Володимир Зеленський прибув із офіційним візитом до Сінгапуру. Він візьме участь у конференції "Діалог Шангрі-Ла" та проведе низку зустрічей.

Президент України Володимир Зеленський прибув у Сінгапур для участі у конференції "Діалог Шангрі-Ла" – ключовому майданчику для безпекових тем в Азійсько-Тихоокеанському регіоні. Про це сам Зеленський ]]>повідомив ]]>у Telegram, передає Час Пік.

Він повідомив, що проведе низку зустрічей, зокрема з Президентом Сінгапуру Тарманом Шанмугаратнамом і Прем’єр-міністром Лоуренсом Вонгом, Президентом Тимор-Лешті Жозе Рамушем-Ортою, міністром оборони США Ллойдом Остіном та сінгапурськими інвесторами.

Також заплановано виступ Зеленського на конференції "Діалог Шангрі-Ла".

"Глобальна безпека неможлива, коли найбільша країна світу ігнорує визнані кордони, міжнародне право й Статут ООН, шантажує голодом, темрявою та ядерною зброєю.

Відновлення справедливого миру в Україні, гарантування глобальної продовольчої та ядерної безпеки – це завдання Глобального саміту миру у Швейцарії. Саме тому нам важливо буде почути там голос Азійсько-Тихоокеанського регіону", - написав Зеленський у Telegram.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк