03.01.2022, 23:23

27 реальних способів заробити гроші в Інтернеті

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Всемирная сеть предлагает нам не только развлечения, но и возможность заработать. Если вы просиживаете несколько часов за компьютером, делайте это с пользой для семейного бюджета.

1. Почніть свій блог. У популярних блогах можна розмістити рекламу. Ведення блогу буде вам більше як хобі, ніж робота.

2. Є сайти, які готові платити за участь в опитуваннях. Це аж ніяк не швидкий спосіб розбагатіти, але трохи грошей ви заробите. Переконайтеся, що немає шахрайства, і сайт є законним.

3. Партнерська програма - якщо ви не маєте свого власного продукту, щоб його продавати, чому б не продавати товари інших фірм? Є тисячі різних способів просування партнерської продукції, просто оберіть той, який підходить саме вам.

4. Google Adsense – ви можете інтегрувати Google AdSense у свій блог або сайт та заробляти гроші на кліках за оголошеннями.

5. Створіть відео на YouTube. Якщо ви зможете зробити привабливий ролик, то можете приєднатися до програми YouTube, стати партнером та заробляти гроші. Можна також поставити партнерські посилання на відео та у ваш опис.

6. Створіть сайт. Є так багато способів монетизації сайту. Найпопулярніші засоби заробляння грошей: контекстна реклама, партнерські програми, банерна реклама.

7. Почніть свій домашній бізнес. Робіть удома вироби hand-made та продавайте на своєму сайті, дошках оголошень чи аукціоні.

8. Продавайте на Аукро. Старі речі можна продати на аукціоні Аукро, щоб отримати додаткові гроші.

9. Написання статей. Навіть, якщо ваші навички є посередніми, ви можете отримувати гроші на рерайті статей.

10. Ви можете заробляти на торгівлі валютою у Forextrade.

11. Робота на вебсайтах. Це може бути робота з їх адміністрування, заповнення контентом та інше.

12. Графічний дизайн. Якщо ви працюєте з Photoshop, у вас є великий потенціал для заробляння грошей. Можна розробляти банери, блокову рекламу для компаній та рекламних агентств.

13. Twitter є надзвичайно потужним інструментом маркетингу, і майже кожен може використати його у своїх інтересах. Ви можете заробляти гроші з Twitter, опубліковуючи адресу вебсайту, партнерів, продукти.

14. Займіться фотографією. Є сайти, що купують фотографії. Ви також можете продавати художні фотографії на сайті.

15. Facebook є найбільшою соціальною мережею у світі, залучаючи сотні мільйонів користувачів щомісяця. Ви можете використовувати це на свою користь, рекламуючи ваш сайт, блог, продукт.

16. Дизайн вебсайтів. Багато компаній, які мають свій бізнес, бажають мати свій сайт. Якщо ви можете створювати вебсайти або блоги, ви можете робити це для інших.

17. Зробіть інтернет-магазин. Продавайте те, що вам подобається. Якщо вам подобається стрілянина з лука, можна спеціалізуватися на продажі луків, стріл, арбалетів і т.д.

18. Розробка програмного забезпечення. Це завжди популярно та необхідно. Якщо у вас є талант до програмування, ви повинні випробувати свій успіх у розробці програмного забезпечення.

19. Створення шаблонів вебсайтів. Є тисячі безкоштовних шаблонів, але професійні компанії платитимуть за власні шаблони. Ви також можете почати свій власний вебсайт із продажу шаблонів.

20. Стати модератором на форумі. Якщо ви активний користувач форуму, ви можете спробувати звернутися до власника, щоб стати модератором і отримувати за це гроші.

21. Робота віртуальним помічником. Наприклад, онлайн-секретар, який обробляє та набирає тексти.

22. Створення творів мистецтва, живопису може бути надзвичайно прибутковою справою. Ви зможете показувати свої роботи на своєму сайті або на Аукро.

23. Створення доповнень до наявного програмного забезпечення. Ви можете писати віджети або програми для Firefox, Wordpress або будь-якої іншої великої платформи.

24. Обмін файлами. Завантажуйте файли на файлообмінники та отримуйте гроші, коли їх завантажуватимуть.

25. Ви можете заробити гроші шляхом створення вітальних листівок та електронних картинок. Якщо ви творча людина, можна малювати та писати, або створювати цифрові листівки та продавати їх через свій інтернет-бізнес, або створювати їх для інших компаній.

26. Створення рингтонів. Є багато вебсайтів, які готові продавати музику за комісію. Ви можете використовувати безкоштовні або платні аудіотреки, редагування програмного забезпечення, щоб обрізати їх або навіть записувати свою власну музику.

27. Стати перекладачем. Ви можете знайти потенційних клієнтів на сайтах пошуку роботи. Переклади добре сплачуються.

Рубрика - Правозащитник: