03.10.2022, 13:16

Види офісної продукції і навіщо вона потрібна бізнесу

Ольга Станішевська | Всі новини автора

 

Офісна поліграфія користується попитом у багатьох компаній та підприємств України. Її використання забезпечує важливий сегмент корпоративної символіки, допомагаючи бренду залишатися впізнаваним та затребуваним.

Офісну поліграфічну продукцію створюють у фірмовому стилі компанії, тому вона є важливим елементом будь-якої компанії.

Кожне підприємство хоче виділитись серед конкурентів — офісна поліграфія у цьому допоможе.

Кожен вид друкованої продукції виконує свою роль, тому для ефективності кампанії  поліграфія Дніпрограф рекомендує використовувати їх комплексно, хоча б два типи. Найбільш популярні види офісної поліграфії:

  • блокноти;
  • візитки;
  • календарі;
  • брошури;
  • конверти;
  • бланки;
  • папки;
  • фірмові ручки.

Блокноти — найкорисніший інструмент, який можна використовувати як презент для клієнтів компанії, так і для співробітників. Корисні подарунки допомагають поліпшити сприйняття бренду, а оскільки блокноти можна використовувати будь-де, то за наявності логотипу на обкладинці вони відіграватимуть рекламну роль.

Візитки — обов'язковий атрибут і для бізнес-початківця, і для процвітаючого. Якщо ви розмірковуєте над тим з якого типу друкованої продукції розпочати рекламну кампанію — вибирайте візитки, вони — основа ефективного просування офлайн. Інформація про компанію завжди буде під рукою.

Календарі, як і блокноти, виконують дві ролі — нативна реклама та користь від використання за призначенням.

Можна замовити в Дніпрі друк календарів настільних і настінних, також це можуть бути кишенькові календарики.

Конверти, бланки та папки – допоміжні, але ефективні інструменти. Вони допоможуть ненав'язливо наголосити на успішності вашої компанії. Такі елементи справляють гарне враження на потенційних клієнтів. Коли компанія може дозволити собі використовувати брендовані конверти чи бланки замість звичайних, значить справи йдуть дуже добре.

Ручки з логотипом. Ще один чудовий маркетинговий інструмент для внутрішнього та зовнішнього використання. Підвищує лояльність співробітників та потенційних чи існуючих клієнтів. А також буде додатковою рекламою далеко за межами офісу.

Підтримуйте фірмовий стиль вашого підприємства за допомогою різних видів офісної поліграфії. Необов'язково замовляти все одразу. Продумайте, що краще підійде для вашої сфери бізнесу, вивчіть успішні кейси конкурентів. Приділяючи увагу деталям – ви інвестуєте в майбутній розвиток.

 

Рубрика - Правозащитник: