02.10.2021, 14:39

Матеріали для покрівлі Ruukki: особливості та переваги

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Будівництво приватного будинку, котеджу або дачного будиночка - захід відповідальний, на початку якого перед власником постає маса питань. Це проєкт споруди, вибір матеріалів для будівництва, обробки та безліч інших деталей. Але, мабуть, найважливішою справою є вибір покрівельного матеріалу для даху будинку. Адже від того, наскільки добре облаштована покрівля залежить довговічність і надійність будь-якої будівлі.

Сучасний ринок будівельних матеріалів пропонує широке розмаїття видів матеріалу для покрівлі. Передовою позицією сьогодні займає продукція фінського концерну Ruukki, виробника покрівельних матеріалів, які користуються великою популярністю, популярні в багатьох країнах Європи й в Україні.

На українському ринку компанія Ruukki працює понад 20 років. Зарекомендувала себе як надійний виробник якісного покрівельного матеріалу. Має широку дилерську мережу по території країни. Виробництво здійснюється на сучасному обладнанні, застосовуються новітні технології, що дозволяють компанії створювати матеріал для покрівлі з відмінними технічними характеристиками.

Продукція концерну Ruukki має попит не тільки внаслідок високої якості, вона має гарний зовнішній вигляд. Будинки, дахи яких виконані з цих матеріалів, виглядають багато і стильно.

Компанія Ruukki випускає продукцію трьох категорій. Кожна з них має свої особливості та переваги.

1. Покрівля фальцева виробляється з сировини декількох видів. Особливо поширений варіант зі сталі. Використовується для покрівлі дахів як приватних будинків, так і промислових об'єктів. Технологія монтажу такої покрівлі досить складна, її кріплення здійснюється без цвяхів, за допомогою згинів по краю листа. Цей вид покрівлі довговічний і надійний, герметичний, виключає протікання води всередину будівлі, має невелику вагу, не збільшує навантаження на носійні елементи конструкції, має високий рівень пожежної безпеки та чудовий зовнішній вигляд.

2. Металочерепиця не одне десятиліття лідирує серед інших покрівельних покриттів. Матеріал відмінного співвідношення ціни і якості, доступний для споживача з невеликим матеріальним достатком. Має довгий термін служби й високі технічні показники. Легка, при цьому добре витримує навантаження, проста в монтажі, має безліч колірних варіантів, забезпечить гарний зовнішній вигляд даху будинку. Металочерепиця - матеріал екологічний, абсолютно нешкідливий для здоров'я.

3. Профнастил також має ряд переваг, що зумовило його популярність і попит. Матеріал довговічний, виробник дає гарантію до 25 років. Завдяки спеціальному захисному покриттю стійкий до впливу зовнішніх негативних чинників. Має невелику вагу, простий в монтажі, не вимагає спеціального догляду. Матеріал пожежобезпечний і екологічно чистий. Колірна гамма дуже різноманітна, на даху виглядає естетично. Відмінне рішення для тих, кому потрібна якісна покрівля за прийнятною ціною.

Теги новин: 
Рубрика - Правозащитник: