07.09.2022, 19:26

СК «ПРОВІДНА» отримала більше 100000 звернень з початку війни

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Переважна більшість звернень застрахованих осіб стосувалась питань організації медичної допомоги.

З моменту початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, СК «ПРОВІДНА» отримала вже понад 100 000 звернень від застрахованих осіб і ця кількість стрімко збільшується. Згідно зі статистикою, яку вивела страхова компанія «ПРОВІДНА», - більшість звернень від застрахованих осіб стосувались організації медичної допомоги, причому це актуально для всіх куточків України, навіть тих, які тимчасово окуповані росією. Основна кількість звернень до СК «ПРОВІДНА», через міграцію українців у більш безпечні регіони, була отримана саме в центральних і західних областях (кількість звернень у цих областях з початку року зросла на 45-50%). При цьому загальна кількість звернень, порівняно з аналогічним періодом минулого року, знизилась приблизно на 35%, а 20% від всієї кількості приходиться на звернення від корпоративних клієнтів.

Враховуючи сучасні реалії, страхова компанія «ПРОВІДНА» ввела можливість подавати такі звернення на відшкодування через диджитал-канали. Для цього в СК «ПРОВІДНА» займаються доопрацюванням свого мобільного застосунку, та розширенням сервісу телемедичних консультацій.

Страхова компанія «ПРОВІДНА» в 2022 році виплатила понад 175 млн гривень

З початку 2022 років СК «ПРОВІДНА» виплатили вже понад 175 мільйонів гривень страхових відшкодувань і ця сума продовжує зростати щодня.

Водночас, страхові відшкодування виплачуються у найрізноманітніших випадках, наприклад, вже після початку повномасштабного російського вторгнення в Україні в страхову компанію «ПРОВІДНА» звернулась застрахована клієнтка, яка перебуваючи у США зламала руку. Максимально оперативно їй була надана вся необхідна медична допомога (в тому числі і оперативне втручання). Загальна сума страхових виплат, згідно з цим випадком становила 244 тисячі гривень. Для клієнтки, яка має оформлений поліс ДМС, сума страхової виплати більше ніж у 134 тисячі гривень була виплачена на лікування онкології, а також близько 150 тисяч гривень СК «ПРОВІДА» виплатила на лікування особі, яка потрапила в ДТП.

Сума страхових виплат СК «ПРОВІДНА» за послугою добровільного медичного страхування з моменту початку повномасштабного вторгнення росії в Україну вже складає більш ніж 150 млн гривень, за договорами страхування подорожуючих туристів — більш ніж 2 млн гривень, автомобільного страхування КАСКО — 11 млн гривень, «автоцивілки» — більш ніж 12 млн гривень та за договорами страхування майна юридичних та фізичних осіб — 300 тисяч гривень. Крім цих виплат, за 2022 рік СК«ПРОВІДНА» перерахувала 110 млн гривень медичним закладам, які надають послуги за договорами медичного страхування.

Рубрика - Правозащитник: