31.05.2023, 17:58

Переваги співпраці з бюро перекладів

Ольга Станішевська | Всі новини автора

Переклад - це дуже складна робота. Один і той самий текст може бути перекладений як високопрофесійно, так і абсолютно дилетантськи. Все залежить від того, якого підрядника ви обираєте. Існує стільки ж можливостей, скільки і постачальників послуг, але основна дилема зводиться до вибору між бюро перекладів, такому як profpereklad.ua, і перекладачем-фрілансером.

Робота з фрілансером. Що це вам дає?

Робота з індивідуальним виконавцем має одну велику перевагу - його послуги, як правило, трохи дешевші. Крім того, ви можете розраховувати на більш тісну співпрацю. Однак перекладач-фрілансер, як правило, не може зрівнятися з бюро перекладів, якщо взяти до уваги швидкість виконання замовлення, доступ до професійних інструментів підтримки перекладу, а також спеціалізацію перекладу.

Бюро перекладів - швидко та професійно

Бюро перекладів виконує замовлення набагато швидше, ніж окремий виконавець. У випадку з компанією можливості просто більші - група перекладачів може перекласти кілька сотень сторінок за кілька днів. У роботі їм допомагає професійне програмне забезпечення, яке робить переклад точним і послідовним. У бюро перекладів працюють фахівці з різних галузей - таких як юриспруденція, медицина, фінанси, реклама або ІТ, - які, крім відмінного знання цільової мови, вільно володіють спеціалізованою лексикою та жаргоном.

Різноманітні переклади

Можна розділити письмові та усні переклади на кілька категорій. Письмові переклади можуть бути звичайними або засвідченими. Це означає, що переклад виконується присяжним перекладачем, уповноваженим Міністерством юстиції. Такі переклади необхідні для документів, які ви маєте намір надіслати до судових органів. З іншого боку, серед усних перекладів розрізняють послідовний і синхронний. Бюро перекладів пропонує виконання будь-якого виду перекладу - як письмового, так і усного.

Додаткові переваги співпраці з бюро перекладів

Бюро перекладів пропонують привабливі знижки своїм постійним клієнтам, крім того, вони часто оголошують про акції. У вартість тексту часто входить вичитування носієм мови. Експрес-переклади часто мають таку ж ціну, як і звичайні переклади. Професійне програмне забезпечення також дозволяє працювати з файлами різних розширень, що є додатковою зручністю для клієнтів.

Також бюро пропонує більше гарантій, що ваш текст буде перекладений коректно. Широкий досвід та довгий час роботи на конкурентному ринку служать показником якості.

Рубрика - Правозащитник: