22.07.2024, 15:14

Квартира з власною прибудинковою ділянкою: чому зростає популярність таунхаусів

Ольга Григоренко | Всі новини автора

За останні роки значно зросла популярність таунхаусів під Києвом серед людей, які планують купувати нерухомість. Це пов’язано з низкою факторів, про які ми й розповімо далі. 

Причини вибрати таунхаус замість звичайної квартири або приватного будинку 

Таунхауси є різновидом сучасного житла в передмісті, який поєднує в собі переваги квартири в столичній новобудові та приватного будинку. Це двоповерхові блокові будівлі з окремими входами, де для кожного блоку передбачені невелика прибудинкова ділянка й паркомісце. Зазвичай їх зводять житловими комплексами, як-от Sвій Dім 2 української будівельної компанії Smart Development. 

Переваги таунхаусів

  • Економічність. Як порівняти з приватними будинками під Києвом, таунхауси часто є більш доступними, оскільки їх зведення коштує дешевше завдяки наявності спільних стін у сусідів. Водночас для будівництва використовуються сучасні енергоефективні матеріали, які допомагають зберегти тепло взимку й у такий спосіб зменшити витрати на комунальні послуги. 
  • Зручність обслуговування. Таунхауси під’єднані до усіх комунікацій (вода, газ, електрика, каналізація), а їх обслуговуванням займається підпорядкована забудовнику компанія, тож мешканці отримують такий самий рівень комфорту, як і власники квартир у новобудові. Водночас якщо бажаєте, в таунхаусі набагато простіше облаштувати незалежне альтернативне енергозабезпечення. 
  • Якість життя. Оскільки таунхауси розташовуються за містом у мальовничих місцевостях або в тихих приватних секторах мегаполісів, їх мешканці мають можливість вести більш спокійний і здоровий спосіб життя. Наявність власної прибудинкової ділянки дозволяє насолоджуватися природою та створювати комфортні умови для відпочинку на свіжому повітрі. Водночас такі житлові комплекси зводяться у регіонах з уже розвиненою інфраструктурою, а також у безпосередній близькості від міста. 
  • Площа та планування. Більший житловий простір, як порівняти з квартирами, дозволяє зручніше розмістити родину й облаштувати інтер’єр так, як вам подобається. Вільні планування дозволяють разом з архітекторами розробити комфортне й практичне житло своєї мрії, де знайдеться місце для всього. 
  • Безпека та соціальний аспект. Сучасні житлові комплекси таунхаусів в Києві та передмісті мають власну огороджену територію з камерами, завдяки чому можна не турбуватися зайвий раз про безпеку. Оскільки таунхауси купують люди зі схожим світоглядом і соціальним статусом, створюється спільнота однодумців із високим рівнем соціальної взаємодії. У такий спосіб формуються сприятливі умови для сімейного життя й виховання дітей, безпечне та комфортне середовище для їх розвитку.

таунхаус Свій Дім 2

Одним із яскравих прикладів успішних проєктів є житлові комплекси таунхаусів забудовника Smart Development, які привертають увагу концептуальним сучасним дизайном та озелененням, а також високою якістю будівництва і зручним розміщенням поблизу Києва. 

Щоб отримати більше інформації та купити таунхаус під Києвом, звертайтесь у відділ продажів Smart Development.

Теги новин: 
Рубрика - Правозащитник: