03.07.2020, 14:56

"Лисичанськводоканал" назвав дати і причину можливого відключення води

вода

Жителів центральної частини Лисичанська, Новодружеска і Привілля попереджають про те, що в зв'язку з проведенням ремонтних робіт можливе знеструмлення "Лсичанськводоканал".

В "Лисичанськводоканалі" повідомили про дати ймовірного відключення води, яке відбудеться через проведення ремонтних робіт, передає Час Пік з посиланням на повідомлення водоканалу.

Жителям Лисичанська, Новодружеська і Привілля краще підстрахуватися і запастися водою. В "Лисичанскводоканалі" не уточнили, наскільки висока ймовірність відключення води, проте відзначили, що вона існує.

Відбутися знеструмлення "Лісічанськводоканал" може з 6 по 10 липня.

"Шановні жителі міста! Доводимо до вашого відома, що ЛКСП" Лисичанськводоканалом "отримано лист від Луганської філії ДП "РЕМ", що в період з 6 липня по 10 липня 2020 заплановано виведення в ремонт ПЛ-220кВ ЛуТЕС для виконання плану річних поточних ремонтів для усунення дефектів на обладнанні ВЛ-220кВ. Існує ймовірність тимчасового відключення об'єктів ЛКСП "Лисичанськводоканал" від електроживлення", - йдеться в повідомленні лисичанського водоканалу.

Читайте також: Перейменування вулиць Лисичанська: чи доведеться звикати до нових назв