20.07.2020, 11:35

"Я вас знищу!": У Рубіжному порушниця ПДР стала героїнею поліцейської хроніки та соцмереж

Рубежное, патрульная полиция

У Рубіжному водій автомобіля Daewoo Matiz обіцяла знищити співробітників патрульної поліції, які зупинили її за порушення ПДР. На думку жінки, патрульні переслідували її з метою "збагатитися" за її рахунок. Порушниця оголосила патрульним "війну" в соцмережах.

Патрульна поліція Луганській області спростовує недостовірну інформацію, поширену 19 липня в соціальній мережі Facebook. Повідомлення в мережі розмістила порушниця ПДР, яку зупинив екіпаж патрульних в Рубіжному, повідомляє Час Пік.

"Увага! Спростування недостовірної інформації, розповсюдженої вчора у соціальній мережі Facebook

Вчора, під час моніторингу інформації в мережі інтернет, був виявлений допис — громадянка заявляє, що екіпаж патрульних переслідував її автомобіль Daewoo Matiz та вимагав з неї гроші.

Керівництво управління патрульної поліції перевірило вказану інформацію. Вказана інформація не відповідає дійсності!", - йдеться в повідомленні прес-служби Патрульній поліції Луганській області.

За інформацією поліції, 19 липня близько 14:00 екіпаж патрульних на службовому автомобілі Skoda Rapid д.н.з. 6476 на синьому фоні, заступив на чергування в місто Рубіжне. Прямуючи з Лисичанська на свій квадрат патрулювання, патрульні помітили автомобіль Daewoo Matiz, який порушив ПДР і створив аварійну ситуацію.

Водій Daewoo Matiz почала обгін ближче ніж за 50 метрів до пішохідного переходу та мало не зіткнулася із зустрічним транспортним засобом.

За інформацією патрульних, спочатку водій визнала свою провину і пообіцяла виправитися, але коли зайшла мова про винесення постанови, почала все заперечувати.

Патрульні винесли постанову за порушення п.п. 14.6.в ПДР України.

Під час з'ясування стосунків з поліцією жінка заперечувала свою провину, звинуватила патрульних в переслідуванні та обіцяла їх "знищити". Після описаної ситуації в соцмережах з'явився пост з описом даної події очима "постраждалої".

Варто зазначити, що пост активно коментують. Одні вважають, що слів поліції недостатньо і потрібно довести провину водія. Інші повністю згодні з діями патрульних і вважають відео достатнім доказом створення аварійної ситуації.

Але на цьому інцидент не вичерпався. Порушниця ПДР продовжує розміщувати в мережі пости, стверджуючи, що вона піддається "погрозам та шантажу".

Рубежное, патрульная полиция

Прес-офіцер Патрульній поліції Луганській області Катерина Листопад прокоментувала ситуацію, що склалася, опублікувавши скріншоти коментарів самої жінки. З опублікованого стає зрозуміло, що погрози сиплються як раз з боку порушника ПДР.

Чим би не закінчився цей "батл", факт в тому, що жінці та її пасажирам дуже пощастило, що поїздка не обернулася трагедією. Вибоїна на дорозі, тварина, яка випадково вибігла на дорогу, або скороминуща втрата уваги та ще безліч причин, які могли призвести до трагедії. На жаль, але смертельні ДТП на дорогах України відбуваються щодня.

Читайте новини по темі:

ДТП в Сєвєродонецьку: під колесами легковика виявився 12-річний велосипедист

"Повирішувати" не вдалося: У Лисичанську порушниця ПДР намагалася сунути хабар патрульним

В Україні ввели нові правила отримання водійського посвідчення

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>