21.07.2020, 09:59

Вірус поширюється: у Лисичанську і Сєвєродонецьку - нові випадки COVID-19

лисичанск

У Луганській області за останню добу виявлено два нові випадки COVID-19. Таким чином, загальне число заражених - 111 осіб.

У Луганській області зафіксовано два нові випадки захворювання COVID-19, передає Час Пік з посиланням на інформацію Луганської ОДА.

Хворі - жителі Лисичанська та Сєвєродонецька, до встановлення діагнозу перебували на самоізоляції після повернення з РФ, як повідомили в ДУ "Луганський обласний лабораторний центр МОЗ України". Зараз вони знаходяться на амбулаторному лікуванні.

За весь час досліджень в Луганській області COVID-19 лабораторно підтверджений у 111 осіб. З них:

  • одужали - 84 людини;
  • лікуються - 26 осіб (8 - в стаціонарі: 4 - КНП "Старобільське районне територіальне медичне об'єднання", 1 - КНП "Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня", 3 - КНП "Рубіжанська центральна міська лікарня", 18 - амбулаторно).

Заповнена ліжок в закладах охорони здоров'я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19 - 4,85%.

Раніше сообщалость, що глава ЛОДА Сергій Гайдай прокоментував негативну статистику по COVID-19 в Луганській області. За його словами, її формують люди, що приїхали з Російської Федерації та ті, хто не дотримується карантинні обмеження і режим самоізоляції.

Читайте також: Ремонт дороги між Кремінною і Рубіжним завершено - ЛОДА

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>