23.07.2020, 18:42

Залізничне сполучення з містом, закриті котельні та саботаж депутатів: хроніка подій у Лисичанську за 23 липня

Ольга Романец | Всі новини автора
Хроника событий в Лисичанске

23 липня в Лисичанську сталася низка подій: через саботаж депутатів знову не відбулося засідання міськради, "Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на поїзд далекого прямування "Ужгород - Лисичанськ", а також у місті закрилися кілька котелень, які опалювали житлові будинки.

Саботаж продовжується: у Лисичанську не відбулася чергова сесія міськради

Сьогодні знов не відбулася чергова 85 сесія Лисичанської міської ради через саботаж депутатів, які систематично не відвідують засідання. Так, сьогодні було зареєстровано всього 7 депутатів.

Як відомо, сесії зриваються вже кілька місяців через те, що група депутатів, афілійовані нардепом Сергієм Дунаєвим, який є членом "Опозиційної платформи - За життя", ігнорують всі засідання.

Через безвідповідальне ставлення народних обранців міськрада не має можливості виділити необхідні кошти на нагальні потреби міста. Через відсутність кворуму не виділяються кошти на допомогу водоканалу, медицину та освіту.

Відомо, що на сьогоднішній розгляд міської ради було винесено 36 питань, серед яких:

  • передача у державну власність ліній електропередач;
  • виділення коштів на фінансову підтримку ЛКСП "Лисичанськводоканал" та узгодження інвестиційної програми ЛКСП "Лисичанськводоканал" на 2020 рік;
  • повернення в комунальну власність автотранспорту;
  • внесення змін та доповнень до Програми розвитку та фінансової підтримки КНП "Лисичанська багатопрофільна лікарня" на 2020 рік;
  • і багато інших, важливих для міста питаннь.

З Лисичанська запустили додатковий поїзд: його маршрут проходить через Київ і Харків

"Укрзалізниця" відкриває продаж квитків ще на п'ять поїздів далекого прямування, серед яких є поїзд, що курсує за маршрутом "Ужгород-Лисичанськ".

Поїзд № 45/46" Ужгород - Лисичанськ " відправлятиметься один раз на три дні з Ужгорода (Закарпатська область) о 21:00, з Києва - о 12:09, прибуватиме до Лисичанська (Луганська область) - о 4:15.

З Лисичанська поїзд відправлятиметься о 6:53, до Києва прибуватиме о 22:27, до Ужгорода - о 14: 34.

]]>З повним розкладом руху поїзда можна детально ознайомитися в статті.]]>

У Лисичанську закриють ряд котелень: люди взимку залишаться без опалення та гарячої води

У Лисичанську закриють частину котелень, які опалюють житлові будинки. За інформацією КП "Лисичанськтепломережа", без опалення та гарячої води залишаться абоненти, які проживають за адресами:

  • вул. ім. О. Довженка, 90;
  • вул. Першотравнева, 24;
  • вул. Першотравнева, 26;
  • вул. Першотравнева, 28;
  • вул. Курячого, 2а.

Як повідомляється, котельні будуть закриті відповідно до рішення 51-ї сесії Лисичанської міськради 6-го скликання від 22.08.2013 р. №51/910 "про внесення змін до рішення міської ради від 04.11.2010 р. №1591 "Про внесення змін до Генеральної схеми теплопостачання м. Лисичанська, Новодружеська та Привілля".

Подробиці читайте в статті.

]]>]]>Читайте последние новости Лисичанска в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>