25.07.2020, 08:22

Обстріли на Донбасі тривають: окупанти 9 разів порушили режим припинення вогню

Донбасс, ООС

У районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі збройні формування РФ 9 разів порушили режим припинення вогню за минулу добу, 24 липня. В результаті ворожих обстрілів втрат серед українських військовослужбовців немає.

Підрозділи Об'єднаних сил своєчасно реагували на збройні провокації противника та відкривали у відповідь вогонь, змушуючи окупантів відмовитися від продовження агресивних дій, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-центр штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" були зафіксовані ворожі обстріли:

- поблизу населеного пункту Старогнатівка, тричі - з 120-мм і 82-мм мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів;

- поблизу населених пунктів Гнутове, Лебединське, Харчовик і Широкино - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", противник відкривав вогонь:

- поблизу населених пунктів Новотошківське і Хутір Вольний - з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

З початку поточної доби збройні формування РФ 2 рази порушили режим припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник вів вогонь з 82-мм мінометів поблизу населеного пункту Опитне, а також застосував гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети поблизу Водяного.

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Крім того, за інформацією Штабу ООС підрозділами ГСЧС зі складу Об'єднаних сили обстежено близько 7 га місцевості, вилучено та знищено 70 вибухонебезпечних предметів.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>