31.07.2020, 17:30

Водопостачання в місті і ремонт доріг: Гайдай пообіцяв лисичанам позитивні зміни

Ольга Романец | Всі новини автора
Сергей Гайдай

Як відомо, в Лисичанську накопичилося безліч проблем. Наболілі теми для лисичан - водопостачання в місті і якість доріг. Сергій Гайдай пообіцяв місцевим жителям позитивні зміни в даних питаннях вже найближчим часом.

Про це глава Луганської ОДА розповів жителям області в своєму відеозверненні в соціальній мережі Facebook, передає Час Пік.

Він зазначив, що проблема з водопостачанням в місті "виникла не за місяць, не за рік і навіть не за два". У Гайдая є варіанти виходу з ситуації, які він пообіцяв озвучити найближчим часом.

Дороги - інша хвора тема для лисичан. Відповідаючи на питання про дороги, Сергій Гайдай нагадав, що в цьому році почнеться відновлення автодороги Сєвєродонецьк-Золоте, який проходить через Лисичанськ. Зараз проводиться тендер.

Він також зазначив, що обласна влада планує відремонтувати і об'їзну дорогу в Лисичанську, яка проходить повз содового заводу. Дорога веде через зруйнований міст. Це дуже дорогий об'єкт для ремонту. Якщо вдасться внести його в плани Укравтодору, саму дорогу відновлять за рахунок обласного бюджету.

Читайте також: Виплат не буде?: Через введення ВГА в Лисичанську і Сєвєродонецьку зупинилася робота виконавчих служб міста

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>

Теги новин: