01.08.2020, 17:03

"Дістали!": Жителі Лисичанська знову залишилися без води

Лисичанск без воды

Проблеми з водопостачанням "не відпускають" Лисичанськ. Вихідний день почався з того, що жителі південної частини міста знову залишилися без води.

У Лисичанську жителі декількох районів міста знову сидять без води. На сторінці "Комунальне підприємство Лисичанська житлово - експлуатаційна контора №5" з'явилася інформація, що вода в кранах лисичан пропала "в зв'язку з неполадками на електромережах", повідомляє Час Пік.

Лисичанск

Однак, жителі Лисичанська пишуть в коментарях, що вода в кранах зникла не тільки на ГТВ, але і в районах Стекольного та вул. Красної.

Лисичанск Лисичанск

Ситуація з водопостачанням неабияк набридла лисичанам. Вони вже не вірять ні в наслідки негоди, ні в обірвані дроти, ні в пориви на водоводах. У коментарях люди пишуть, що такими поясненнями керівництво водоканалу і міська влада прикривають свою бездіяльність, нездатність або небажання знайти вихід з ситуації, що склалася.

Лисичане залишають жорсткі коментарі на адресу чинної влади та керівництва водоканалу.

"Сколько же будут издеваться над людьми в районе РТИ!!!??? Там же основная часть людей в квартирах. Где им воду искать? Ни колодцев,ни скважин...", "Да сколько можно!!!!!????зла уже не хватает!!!", "Все,я поняла. Это не водоканал виноват, это новый вирус, называется "лисичансководынетус". Пожирает все на своем пути - энергостолбы, водотрубы, бюджетоденьги. Тайные агенты - молнии и бобры...", "ЛЭО может даже не стараться, наш водоканал сам с отключениями отлично справляется",* - пишуть люди в коментарях.

* Мова і стилістика авторів коментарів повністю збережені.

Лисичанск Лисичанск Лисичанск

Тим часом, ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" попередило, що якщо борги водоканалу не будуть погашені і вихід з багаторічної тупикової ситуації не буде знайдено найближчим часом, об'єкти водоканалу можуть бути знеструмлені вже 10 серпня.

Читайте також:

Донбас увійшов в "зелену" карантинну зону: інтерактивна карта

Обов'язкова самоізоляція: на Донбасі залишили в силі правила карантину для людей, які перетинають КПВВ

]]>]]>Читайте останні новини Лисичанська у своєму смартфоні в додатку ]]>Час Пік]]>