02.08.2020, 08:58

Щоб не провалитися: на Пролетарському "мосту смерті" між Лисичанськом та Сєвєродонецьком з'явився застережливий "знак" (фото)

мост

Пролетарський "міст смерті", який з'єднує Лисичанськ і Сєвєродонецьк з кожним роком стає все більш загрозливим. Не так давно на мосту з'явився новий попереджувальний "знак".

На Пролетарському мосту, який з'єднує два береги Сіверського Дінця, невідомі встановили застережливий "знак", щоб водії не залишилися без коліс і об'їжджали діри, повідомляється Час Пік.

У мосту утворилися провали, які можуть загрожувати, як мінімум, цілісності автомобіля. Щоб автомобіль, буквально, не провалився колесами, хтось дбайливо вставив у діри, через які проглядає Сіверський Донець, палицю з помаранчевою стрічкою.

Інша яма, трохи меншого розміру, дбайливо прикрита гіллям дерева.

Тепер водії "попереджені". Вони обережно об'їжджають "знак", який сигналізує про наявність дірок в мосту.

Можливо, чекати справжнього ремонту залишилося недовго. Так, глава ЛОДА Сергій Гайдай пообіцяв, що буде проведено ремонт зруйнованих мостів і заводів міста.

Раніше повідомлялося, що в Лисичанську невідомий нападав на перехожих з газовим балончиком і ножем. Одну людину йому вдалося поранити.

Читайте також: Пролетарський міст: дорога смерті з Лисичанська в Сєвєродонецьк

3

2

1

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>