04.08.2020, 16:30

На Луганщині судитимуть головного лікаря за привласнення понад півмільйона гривень

медицина луганская

Колишнього керівника медзакладу і директора підрядної організації судитимуть за привласнення понад півмільйона гривень.

Прокуратура Луганської області направила до суду обвинувальний акт стосовно колишнього головного лікаря одного з районних територіальних медичних об'єднань області та директора приватного підприємства за фактом заволодіння чужим майном у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки, вчинених за попередньою змовою групою осіб, передає Час Пік з посиланням на прес-службу прокуратури Луганської області.

За даними слідства, в липні 2017 року під час проведення ремонтних робіт з електропостачання пологового і хірургічного відділень центральної районної лікарні керівник медустанови і директор підрядної організації придбали необхідне обладнання за значно завищеною вартістю, а також внесли завідомо неправдиві відомості в акт виконаних робіт, включивши виплати працівникам, які фактично роботи не виконували.

Суб'єкту господарювання-посереднику були надміру сплачені понад 440 тисяч гривень. Крім того, підрядник заволодів грошовими коштами в розмірі понад 80 тисяч гривень за рахунок виплат працівникам, які не проводили ремонтні роботи.

Про який саме медичний закладі йдеться, в прокуратурі не уточнили.

Читайте також: Щоб не провалитися: на Пролетарському "мосту смерті" між Лисичанськом і Сєвєродонецьком з'явився застережливий "знак" (фото)

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>