05.08.2020, 15:06

У Сєвєродонецьку офіційно представлений глава ВЦА

В Северодонецке официально представлен глава ВГА

Голова Луганської ОДА Сергій Гайдай сьогодні, 5 серпня, представив керівника військово-цивільної адміністрації, яка буде діяти в місті Сєвєродонецьку.

Главою Сєверодонецької ВГА призначений Олександр Сергійович Стрюк, повідомляє Час Пік.

Сєвєродонецьку військово-цивільну адміністрацію 4 серпня була офіційно зареєстровано як орган державної влади в єдиному державному реєстрі юридичних осіб, індивідуальних підприємців та громадських формувань.

"На жаль, у міської влади Сєвєродонецька за всі роки не було нормальної співпраці з главами ЛОДА. Мова не йде щодо амбіцій, а щодо звичайної співпраці по реалізації програм ГФРР - чомусь вони не виконуються. Було кілька керівників ОДА - ні з жодним не порозумілися. Тому зараз я сподіваюся, що в найкоротші терміни ми зможемо почати нормальну співпрацю та запустити деякі проекти", - наголосив глава Луганської ОДА Сергій Гайдай.

Згідно з декларацією, зареєстроване місце проживання Олександра Сергійовича Стрюка - місто Дніпро. У володінні Стрюков знаходяться дві квартири, земельна ділянка та два автомобілі, один з яких зареєстрований на дружину. Одружений, має двох дітей.

"Я є чинним співробітником Служби безпеки України, тимчасово відрядженим на виконання обов'язків глави ВГА. Маю і оперативний, і адміністративний досвід. Тому наше з вами співпраця буде плідною та ефективною. Ми зробимо все для того, щоб місто функціонувало та розвивалося", - сказав новопризначений глава Сєвєродонецької ВГА Олександр Стрюк.

Сергей Гайдай сообщил, что уже провел переговоры с Министром молодежи и спорта Украины по реконструкции Ледового дворца спорта в следующем году. А в течение зимнего периода необходимо вернуть заведение в коммунальную собственнось.

Читайте новини регіону:

Криваза хворюваності повзе вгору: На Луганщині 5 нових випадків COVID-19

Донбас увійшов в "зелену" карантинну зону: інтерактивна карта

]]>]]>Читайте останні новини Сєвєродонецька у своєму смартфоні в додатку ]]>Час Пік]]>