11.08.2020, 12:57

У Лисичанську дитина гралася м'якою іграшкою, начиненою наркотиками

игрушка

У Лисичанську патрульні поліцейські виявили закладки з наркотичними речовинами в дитячій плюшевій іграшці, яку батьки дали дитині.

Минулої суботи, патрульні поліцейські отримали повідомлення від не байдужої мешканки кварталу Дружби народів, про те що у її будинку проживає підозріла сім’я на її думку, яка торгує наркотиками та на даний час вони можуть робити закладки роз’їжджаючи на своєму автомобілі, передає Час Пік з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Луганської області. 

Прибувши за вказаною адресою, одночасно з патрульними у двір заїхав автомобіль схожий за описом, який надала заявниця. У автомобілі знаходились чоловік з жінкою та дитина. Спілкуючись з водієм патрульні виявили у нього ознаки наркотичного сп’яніння.

На вимогу інспекторів пройти огляд на стан сп'яніння, водій відмовився в присутності двох свідків. Під час поверхневої перевірки водія та автомобіля, інспектори виявили шприц з речовиною темно-жовтого кольору, походження якого громадян пояснити не зміг.

Також увагу патрульних привернула іграшка дитини, яка була з одного боку розірвана та зчеплена шпилькою. Коли патрульні запитали чи не має заборонених речовин в іграшці, мати почала дуже нервувати. Як виявилось пізніше, у середині іграшки знаходились дев’ять згортків перемотаних синьою ізоляційною стрічкою з речовиною схожою на наркотичну.

Відносно водія, патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння) та викликали на місце події слідчих для встановлення всіх обставин по справі.

Читайте також: Проведення виборів в Лисичанську і Сєвєродонецьку під загрозою? ЦВК отримала від ЛОДА важливий лист

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>