11.08.2020, 18:28

Тарифи на опалення в Лисичанську, нововведення в ЦНАП і недитячі ігри з наркотиками: головні новини за 11 серпня

Марина Началова | Всі новини автора
лисичанск

Тільки найважливіші новини Лисичанська та регіону в одній статті: дізнайтеся, які тарифи планує встановити в цьому році "Лисичанськтепломережа", яке корисне нововведення вводиться в ЦНАП, як зростає захворюваність на COVID-19 і чим доводиться грати дітям батьків-наркозакладчиків.

"Лисичанськтепломережа" попередньо оприлюднила тарифи на опалювальний сезон 2020-2021

КП "Лисичанськтепломережа" оприлюднило тарифи на теплову енергію/послугу з постачання теплової енергії, які планується встановити в 2020-21 році.

Тарифи для населення та інших категорій споживачів збільшаться майже на 12%. Про діючі і заплановані тарифи тепломережі докладніше читайте в статті.

У ЦНАП Лисичанська - нововведення: як тепер зможуть звертатися жителі міста

Жителі Лисичанська тепер можуть отримувати консультації Центру надання адміністративних послуг через CALL-центр. Він допоможе розвантажити адміністраторів, а суб'єкти звернення зможуть отримувати необхідну інформацію ще на більш високому рівні.

Куди жителі міста можуть подзвонити з питань, що цікавлять - дивіться в нашому матеріалі.

Динаміка COVID-19 на Луганщині: за тиждень зафіксовано рекордний приріст захворювання

Кількість випадків COVID-19 стрімко зростає. Приріст хворих на COVID-19 в Луганській області в порівнянні з попереднім тижнем становить 222%.

Про це заявив на прес-брифінгу в ЛОДА заступник директора ДУ "Луганський обласний лабораторний центр МОЗ України" Володимир Жданов. Він розповів, скільки людей хворіє в яких населених пунктах - подробиці читайте тут.

У Лисичанську дитина гралася м'якою іграшкою, начиненою наркотиками

З кричущим випадком зіткнулися в Лисичанську патрульні поліцейські. До правоохоронців звернулася жителька одного з багатоквартирних будинків і повідомила, що її сусіди, ймовірно, поширюють наркотики.

Патрульні застали підозрілу сімейку, коли ті в'їжджали на машині у двір. В автомобілі знаходилися чоловік, жінка і дитина - остання гралася з іграшкою, начиненою наркотиками. Подробиці читайте в цій статті.

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>