12.08.2020, 12:40

Спалах COVID-19 на Луганщині: У Сєвєродонецьку вводять додаткові запобіжні заходи

коронавирус, Северодонецк

Приріст захворілих на COVID-19 в області у порівнянні з попереднім тижнем становить 222% У Сєвєродонецьку в зв'язку зі збільшенням числа хворих і метою запобігання виникненню та поширенню хвороби введені додаткові заходи щодо запобігання поширення COVID-19.

Про це йдеться в розпорядженні голови обласної державної адміністрації - керівника обласної військово-цивільної адміністрації №548 від 12 серпня 2020 року "Про невідкладні заходи протидії поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19", повідомляє Час Пік.

У зв'язку з реєстрацією збільшення випадків захворювання COVID-19 в облдержадміністрації з 12 серпня 2020 на 14 календарних днів введені відповідні запобіжні заходи.

Зокрема, це стосується проведення масових заходів, нарад, засідань колегіальних і дорадчих органів та переведення їх в режим телефонних або відеоконференцій.

Вводиться щоденний (о 8.00 та 14.00) температурний скринінг працівників та їх опитування про стан здоров'я на початку і в середині робочого дня.

Вводиться проведення регулярних вологих прибирань з використанням дезінфікуючих засобів в приміщеннях - кожні 2 години.

Вводиться контроль за використанням працівниками засобів індивідуального захисту.

ЗАТ "Сєвєродонецький науково-дослідний і конструкторський інститут хімічного машинобудування" рекомендовано обмежити доступ сторонніх осіб до будівлі за адресою проспект Центральний, 59, м Сєвєродонецьк.

За інформацією прес-служби ЛОДА, по можливості, працівники будуть переведені на віддалений доступ до роботи із застосуванням електронних комунікаційних технологій.

Більш детально з розпорядженням №548 від 12 серпня 2020 року "Про невідкладні заходи протидії поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19" можна ознайомитися ]]>тут]]>.

Читайте новини регіону:

Спалах COVID-19 на Луганщині: за добу виявлено 6 нових хворих, троє - з Сєвєродонецька

Обов'язкова самоізоляція: на Донбасі залишили в силі правила карантину для людей, які перетинають КПВВ

На Донбасі з'явилася можливість до 2 днів скоротити термін самоізоляції

На Луганщині відновлено соціальні перевезення: хто має право на безкоштовний проїзд і маршрути перевезень

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк