15.08.2020, 17:49

На Донбасі за добу порушень з боку супротивника не зафіксовано

сводка

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. Українські воїни дотримуються повного і всеосяжного режиму припинення вогню.

З початку поточної доби в смугах відповідальності українських бойових бригад в районі виконання завдань порушень з боку супротивника не зафіксовано, на всіх ділянках фронту спостерігалася тиша, передає Час Пік з посиланням на прес-центр ООС.

Двадцяту добу поспіль, з тих пір проголошено режим припинення вогню, який вступив в силу з 27 липня, серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат і поранень немає.

Як відзначили в прес-центрі, українські захисники не втрачають пильності і готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

Також в районі проведення операції належним виконують завдання і інші підрозділи ООС. Зокрема, сапери ДСНС розмінували близько шести гектарів території в прифронтовому районі і передали на знищення сорок вісім знайдених вибухонебезпечних предметів.

Крім цього, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники ООС проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків і об'єктів інфраструктури. За минулу добу вони здійснювали роботи на двадцяти двох об'єктах і повністю відремонтували один з них.

Читайте також: Всі різні – і це допомагає триматися разом. Як працює україномовний розмовний клуб у Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк