29.08.2020, 17:25

Заїка звільнив з посади директора "Лисичанськводоканалу"

Ольга Романец | Всі новини автора
Лисичанскводоканал

У п'ятницю 28 серпня звільнена директор КП "Лисичанськводоканал" Наталія Кравченко. Причиною її звільнення стала низка порушень. Ім'я нового керівника підприємства буде оголошено 1 вересня.

Про це кореспонденту Zmist.org повідомив голова Лисичанської ВЦА Олександр Заїка, передає Час Пік.

"Пані Кравченко з сьогоднішнього дня звільнена, поки там тимчасово виконуючий обов'язки, і з 1 вересня там буде нова людина. Саботаж припиниться, ми почнемо нормально працювати. Прізвище дізнаєтеся 1 вересня", - сказав Олександр Заїка.

Він пояснив, що причиною звільнення Наталії Кравченко став цілий ряд порушень, зокрема, невиконання умов контракту. Наприклад, ЮНІСЕФ виділяла кошти на ремонт водоводів, але роботи за цим проектом не виконані.

"ЮНІСЕФ закриває проект 31 Серпня, а в червні і липні ніхто нічого не робив. Всі валили на COVID-19, Але, я перепрошую, ми в зеленій зоні! Працювати групою можна, у водоканалі працюють невеликими групами зазвичай-3-5 чоловік, і дистанції вони можуть дотримуватися. Тобто посилання на COVID-19 - це маячня", - заявив Заїка.

Він також зазначив, що однією з причин звільнення Кравченка є зростання заборгованості за спожиту "Лисичанськводоканалом" електрику: "заборгованість зростає, ніхто з нею не бореться".

Читайте також: У Сєвєродонецьку виявлено забруднення атмосферного повітря: результати дослідження

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк