01.09.2020, 14:44

Вгадай термін придатності: в АТБ Сєвєродонецька з'являються продукти з майбутнього (фото)

товары атб

Поки людство не здогадується, як здійснити подорож в майбутнє, деякі товари на полицях регіональних магазинів і супермаркетів вже навчилися потрапляти з майбутнього в сьогодення.

Мешканка Сєвєродонецька звернула увагу на дивні тістечка, дата яких говорить про те, що вони ще не мають існувати, передає Час Пік з посиланням на регіональні паблік в Facebook.

"Тістечка з майбутнього, вчора 29.08 зайшла в АТБ, дивлюся так багато тістечок "Рафаелло", думаю, подивлюся і що я побачила: тістечка з терміном придатності в 5 днів якимось чином придатні до 6 вересня. Як таке можливо, вони що їх самі друкують і трохи помилилися, і скільки у цих тістечок насправді термін? Жах", - пише покупниця.

І дійсно, якщо термін придатності закінчується 6 вересня, то зроблені тістечка повинні бути 1 вересня, а не 29 серпня, коли вони вже були на прилавку.

Місцеві жителі стверджують, що це далеко не поодинокий випадок.

"А мене це не дивує. Я просто працювала в АТБ. Там ще й не таке можна побачити",

"Ми колись торт в супермаркеті купували. Вибрали торт, дата виготовлення сьогодні, час 13:30. А за фактом на годиннику 12:05",

"Ви не повірите! Буквально пару секунд назад виставила фото про хліб з майбутнього! Теж купували в АТБ", - пишуть мешканці міста.

Хоча деяких збентежила не тільки дата, скільки "вбивчий" склад.

"Такий склад ... Все одно скільки вони зберігаються - їх краще взагалі не їсти. Склад - жесть", - пише коментатор.

й

Читайте також: Лисичанськ воскресне?: Заїка розповів про те, що буде з водоканалом, освітленням, транспортом, дорогами і хто стане його заступником

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк