03.09.2020, 20:32

Тортури та умисне вбивство за участю неповнолітнього: у Сєвєродонецьку судитимуть сім'ю

Ольга Романец | Всі новини автора
Северодонецк

На Луганщині судитимуть членів сім'ї, які катували і вбили чоловіка. Намагаючись приховати скоєний злочин, обвинувачені залишили речові докази в лісосмузі.

Про це повідомляє прокуратура Луганської області, передає Час Пік.

Прокуратурою Луганської області направлено до суду обвинувальний акт стосовно трьох громадян, один з яких є неповнолітнім, за фактом тортур, незаконного позбавлення волі, зґвалтування, вчиненого групою осіб, а також умисного вбивства чоловіка.

За даними слідства, в червні 2020 року в м.Сєвєродонецьку члени однієї сім'ї, в тому числі 16-річний юнак, вбили знайомого чоловіка. Після нанесення потерпілому численних тілесних ушкоджень у різні частини тіла, неповнолітній, за вказівкою своєї матері, зв'язав йому тканинною мотузкою область шиї, тулуб, верхні та нижні кінцівки. Після тривалого катування вітчим задушив жертву мотузкою, що і стало основною причиною смерті за висновком судово-медичної експертизи. Намагаючись приховати скоєний злочин, обвинувачені залишили речові докази в лісосмузі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими Головного управління Нацполіції в Луганській області.

Читайте також: Масштабний осередок загоряння на Луганщині поширився з території РФ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк