10.09.2020, 18:27

COVID-19 На Луганщині, чергове відключення води та екологічні проблеми Сіверського Дінця: головні новини Лисичанська та регіону за 10 вересня

Ольга Романец | Всі новини автора
новости Лисичанска

Головні новини Лисичанська та регіону за сьогодні, 10 вересня: за останню добу на Луганщині виявлено понад 20 нових випадків COVID-19; "Лисичанськводоканал" оприлюднив реквізити для оплати за воду; сталася чергова аварія, яка залишила без водопостачання деякі райони міста, а також з'явилася інформація про те, що місцеві підприємства скидають величезну кількість відходів у Сіверський Донець.

COVID-19 На Луганщині не відступає: у Лисичанську та Сєвєродонецьку виявлено нові випадки

За останню добу на Луганщині було виявлено понад 20 нових випадків COVID-19.

Активних хворі на сьогодні - 233, з них 12 дітей. Лікуються в стаціонарах - 66, амбулаторно -167.

У яких містах області зафіксовано найбільшу кількість нових випадків COVID-19 - читайте у статті.

В Україні за останню добу зареєстровано понад 2500 нових випадків COVID-19. Загальна кількість заражених в країні перевищила 145 тисяч. Детальніше читайте в статті.

"Лисичанськводоканал" розставив крапки над "i": куди і як платити за воду жителям міста

У "Лисичанськводоканалі" вибачилися за тимчасові незручності, пов'язані з неможливістю внести оплату за водопостачання та водовідведення.

Тепер мешканці міста зможуть вносити оплату на рахунок водоканалу у відділеннях банків, "Укрпошти" та в касі абонентського відділу водоканалу.

У яких відділеннях банку і на які реквізити лисичани зможуть оплатити за воду - читайте в статті.

Деякі райони Лисичанська залишилися без води: у водоканалі назвали причину

Сьогодні, 10 вересня, через аварію була зупинена подача води в район скляного заводу і на вулицю Красна.

Як повідомляють в "Лисичанськводоканалі" зараз ведуться аварійно-відновлювальні роботи. По закінченню робіт водопостачання буде відновлено. Детальніше читайте в статті.

Несе пряму загрозу життю та здоров'ю: Сіверський Донець переповнений стоками та хімікатами

Голова Державної екологічної інспекції України Андрій Мальований на своїй сторінці в Facebook розповів, наскільки сильно забруднений Сіверський Донець.

За словами чиновника, тільки три компанії - ЛКСП "Лисичанськводоканал", ВАТ "Сєвєродонецьке об'єднання "Азот" та ВАТ "Рубіжанський картонно-тарний комбінат" зливають у річку близько 12 мільйонів кубометрів відходів на рік. Детальніше читайте в статті.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк