13.09.2020, 18:29

План порятунку Лисичанська від "зневоднення" і зростаюча захворюваність на COVID-19: головні новини за 13 вересня

Марина Началова | Всі новини автора
лисичанскводоканал

Що планується зробити для того, щоб у Лисичанську вода була 24/7? Скільки жителів регіону захворіли на коронавірусну хворобу за добу? Чому Луганщина опинилася в переліку областей, які не готові до послаблення карантину? Про головні події регіону на сьогодні читайте в одній публікації.

Коли в Лисичанську буде вода цілодобово: у водоканалі представили план виходу з кризи

Уже в наступному році жителі Лисичанська зможуть забути про перебої з водою. Новий директор водоканалу Юрій Явтушенко і керівник ВЦА Олександр Заїка розповіли, що планується для цього зробити.

Для безперебійного водопостачання міста потрібна заміна водоводу і ліній електропередач. Детальніше читайте в статті і дивіться відео.

У Луганській області зафіксовано 24 нових випадків COVID-19: Сєвєродонецьк і Лисичанськ як і раніше лідирують

За минулу добу на Луганщині підтверджено 24 нових випадки COVID-19. За весь час досліджень в області коронавірус підтверджений у 587 осіб.

Сєвєродонецьк та Лисичанськ на даний момент є епіцентром спалаху коронавірусу в області. Детальна інформація про кількість хворих по районах - в нашій публікації.

Луганщина увійшла в перелік регіонів, які не готові до послаблення карантину

До переліку регіонів, де карантин послаблювати не можна, на цей раз увійшла і Луганська область, свідчить інформація на сайті Міністерства охорони здоров'я.

Станом на 13 вересня в нашій області перевищено індикаторний показник "Захворюваність за 14 днів на 100 тис. населення". Подробиці читайте в матеріалі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк