19.09.2020, 21:12

У Сумській області прикордонники затримали іноземця, який знаходиться в базі Інтерполу

В Сумской области пограничники задержали иностранца, который находится в базе Интерпола

У пункті пропуску "Бачівськ" прикордонники Сумського загону затримали громадянина Молдови, який перебував у міжнародному розшуку з 2013 року.

Під час перевірки громадянина спрацювала Міжнародна база даних Інтерполу, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-центр Державної прикордонної служби України.

18 вересня в пункті пропуску "Бачівськ" під час перевірки громадянина Молдови, який прямував в Україну, спрацювала Міжнародна база даних Інтерполу. 

Прикордонники вжили всіх необхідних заходів щодо затримання іноземця.

За попередніми даними встановлено, що згідно з обліками Генерального секретаріату Інтерполу, громадянин значиться у міжнародному розшуку і підлягає арешту та подальшій екстрадиції до Республіки Молдова для притягнення до кримінальної відповідальності за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ст. 151 (навмисне заподіяння тяжкого тілесного ушкодження або іншої тяжкої шкоди здоров’ю) та ст. 287 (хуліганство) Кримінального кодексу Республіки Молдова.

Після проведення процесуальних дій 51-річного чоловіка встановленим порядком передали компетентним правоохоронним органам.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк