19.09.2020, 21:49

У Лисичанську обмежили час роботи підприємств та організацій сфери обслуговування: новий графік

Луганская, Лисичанск

У місті Лисичанськ Луганської області обмежили час роботи підприємств, установ та організацій сфери обслуговування незалежно від форм власності. Став відомий новий графік роботи.

Керівник військово-цивільної адміністрації м. Лисичанськ Олександр Заїка 18 вересня підписав розпорядження №360 "Про встановлення режиму роботи підприємств, установ та організацій сфери обслуговування у м. Лисичанську", повідомляє Час Пік.

"З метою виконання делегованих повноважень, визначених підпунктом 4 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" щодо розгляду звернень суб’єктів господарювання про встановлення режиму роботи підприємств, установ та організацій сфери обслуговування в м. Лисичанську, керуючись статтею 24 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", частиною другою статті 4, пунктом 8 частини третьої статті 6 Закону України "Про військово-цивільні адміністрації" зобов’язую...", - йдеться в тексті розпорядження.

Даним документом у Лисичанську для підприємств, установ та організацій сфери обслуговування незалежно від форм власності встановлюється новий режим роботи об'єктів.

Режим роботи не повинен виходити за межі інтервалу з 08.00 до 22.00.

Зазначається, що встановлення іншого режиму роботи, який виходить за вищевказані межі часу, здійснюється на підставі розпорядження керівника ВЦА за зверненням суб'єкта господарювання.

Координація роботи з виконання даного розпорядження покладається на відділ споживчого ринку. 

Нагадаємо, на Луганщині за минулу добу зафіксовано 29 нових випадків COVID-19. Як і раніше, за кількістю виявлених хворих за добу лідирують Лисичанськ та Сєвєродонецьк.

В Україні з 21 вересня почне діяти нове епідемічне зонування регіонів на карантинні зони. Частина Луганщини потрапила в "жовту" зону карантину.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк