01.10.2020, 16:19

Голова ВЦА Лисичанська прилаштував на роботу колишнього прокурора Слов'янська - "п'яницю та дебошира"

Ольга Романец | Всі новини автора
прокурор

На сайті Лисичанської ВЦА з'явилося розпорядження "Про утворення міської робочої групи щодо забезпечення організації та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року". Згідно з ним, на посаду начальника відділу мобілізаційної роботи та цивільного захисту призначений Ігор Вербицький - колишній прокурор, який проявив себе як п'яниця та дебошир.

Розпорядження опубліковане на сайті Лисичанської ВЦА, передає Час Пік.

"Створити міську робочу групу щодо забезпечення організації та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року",- йдеться в розпорядженні.

Згідно ]]>кандидатської декларації]]>, Ігор Вербицький претендував на посаду заступника керівника ВЦА.

Раніше він обіймав посаду прокурора Слов'янської міської прокуратури. Однак, довго на місці він не затримався.

У 2016 році, на одному з блок-постів, Вербицького затримали бійці полку "Київ" у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Автомобіль Mazda був зупинений в рамках стандартної перевірки документів. Але, помітивши дивну поведінку водія, бійці попросили вийти його з машини. Явно п'яний чоловік спочатку погодився на законну вимогу правоохоронців, але потім передумав. Заскочивши в машину, він спробував сховатися.

Співробітники полку, зробивши попереджувальні постріли в повітря, заблокували автомобіль і затримали неадекватного порушника.

Однак, суддя Краснолиманського міського суду вирішила, що провадження щодо прокурора слід закрити у зв'язку з відсутністю складу правопорушення. Суд дійшов висновку, що ]]>Вербицький під час водіння автомобілем перебував у хворобливому стані.]]>

Вербицького зі служби все ж звільнили. У Донецькій прокуратурі зазначили, що дані дії викликають сумніви в його чесності.

"У ході службової перевірки факти порушення працівником прокуратури вимог Закону України" Про прокуратуру", правил прокурорської етики, вчинення дій, що паплюжать звання прокурора і можуть викликати сумнів у його чесності знайшли своє підтвердження", - заявили в прокуратурі Донецької області.

Читайте також: Пожежа на Луганщині поширюється з блискавичною швидкістю: оголошено евакуацію (відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк