30.09.2020, 19:29

Пожежа на Луганщині поширюється з блискавичною швидкістю: оголошено евакуацію (відео)

Ольга Романец | Все новости автора
пожар на Луганщине

Триває ліквідація пожеж поблизу сіл Трьохізбенка, Кряківка, Муратове та Капітанове Новоайдарського району, а також між селами Половинкине та Байдівка Старобільського району.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України в Луганській області, передає Час Пік.

Зафіксовано пожежу лісового масиву на загальній площі близько 50 га в районі с. Кряківка та с. Трьохізбенка Новоайдарського району. Попередньо жертв і постраждалих немає.

У зв'язку зі шквалистим вітром лісова пожежа поширилася на територію с. Муратове Новоайдарського району. Інформації про жертви і постраждалих немає. Проводиться евакуація населення с. Муратово і с.Капітаново. Інформація уточнюється.

Крім того, зафіксовано пожежу лісового масиву на загальній площі близько 10 га в районі с. Малинове, с. Піщане та с. Артема Станично-Луганського району. Попередньо жертв і постраждалих немає. У зв'язку з сильним поривчастим вітром існує загроза поширення пожежі на населені пункти.

Через поширення лісової пожежі на очерет та суху траву поблизу с. Артема Станично-Луганського району існує загроза поширення пожежі на с. Артема та с. Нижньотепле. Організовується евакуація мешканців.

Також Пожежа вирує на загальній площі близько 8 га між С.Половинкине та С. Байдівка Старобільського району. Попередньо жертв і постраждалих немає. У зв'язку з сильним поривчастим вітром існує загроза поширення пожежі на дані населені пункти.

Кількість пошкоджених будівель і споруд від вогню - уточнюється.

Як повідомляється, всього на гасіння лісових пожеж у трьох районах залучено 192 людини і 44 одиниці техніки.

Гасіння пожеж ускладнює сильний поривчастий вітер швидкістю понад 20 м/с.

За прогнозом Укргідрометцентру на території Луганської області з 1 по 5 жовтня спостерігатиметься малохмарна погода без опадів, 1 жовтня пориви вітру до 20 м/с, в інші дні вітер 3-12 м/с. Температура повітря вдень від 17 до 25 градусів.

пожар пожар

пожар пожар

Читайте також: Ураганний вітер на Луганщині роздуває пожежі і зриває дахи: ситуація загострюється

Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении Час Пик

Теги новостей: