02.10.2020, 11:24

КПВВ "Станиця Луганська" закрито: як виглядає сервісна зона біля КПВВ після пожежі (фото)

КПВВ "Станица Луганская"

На КПВВ "Станиця Луганська" тривають роботи з ліквідації наслідків пожежі. КПВВ тимчасово закрито. Загроза поширення вогню з прилеглої території все ще залишається.

Основні осередки вогню поблизу контрольного пункту в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" локалізовано. Про це повідомила Державна прикордонна служба України, передає Час Пік.

Нагадаємо, 1 жовтня через поширення пожежі за рішенням командувача операції Об'єднаних сил КПВВ "Станиця Луганська" тимчасово закрито.

"Наразі біля контрольного пункту перебуває розрахунок ДСНС, а в КПВВ прикордонний наряд Держприкордонслужби з прикриття. У прикордонному підрозділі створений резерв, який готовий оперативно реагувати на зміни обстановки", - повідомили у Держприкордонслужбі. 

Проводяться всі необхідні заходи з ліквідації наслідків пожежі та роботи для відновлення функціонування КПВВ.

"Вогнем частково пошкоджені об’єкти у сервісній зоні біля КПВВ, зокрема, модуль працівників Міжнародного Комітету Червоного Хреста, який слугував пунктом надання допомоги особам, які прямують через лінію розмежування.

Займання, які вчора охопили сервісну зону біля КПВВ, погашені. Займання на території КПВВ не допущено. Однак, загроза поширення вогню з прилеглої території, де ще є окремі осередки тління, все ще не виключається", - повідомили у Держприкордонслужбі.

У мережі показали, кадри сташної пожежі на КПВВ "Станиця Луганська". Відповідні фото опублікувала Svetlana Andreychuk.

"КППВ єдине в Луганскій області зараз виглядає так", - підписані знімки.

Читайте також: На Луганщині в зону пожеж потрапив 31 населений пункт: де найбільш складна обстановка (мапа)

КПВВ "Станица Луганская" КПВВ "Станица Луганская" КПВВ "Станица Луганская"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк