03.10.2020, 10:01

COVIND-19 у Лисичанську: офіційна інформація про кількість хворих у школах та дитсадках міста

COVID-19 в Лисичанске

У Лисичанську випадки COVID-19 виявлено у чотирьох навчальних закладах міста. Озвучена офіційна інформація щодо кількісті хворих та відправлених на самоізоляцію учнів та педагогів.

Керівник військово-цивільної адміністрації м. Лисичанськ Олександр Заїка 2 жовтня провів прес-конференцію, на якій прокоментував ситуацію в місті з захворюванням на коронавирусну хворобу COVID-19, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу ВГА Лисичанська.

Станом на 2 жовтня випадки COVID-19 виявлено в чотирьох навчальних закладах (школи №5 та №8, багатопрофільний ліцей, дошкільний заклад "Дюймовочка").

Лабораторно підтверджено захворювання COVID-19 у 6 осіб. З них - 4 учнів шкіл та 2 педагогічних працівника в дошкільному закладі.

Станом на 2 жовтня, в Лисичанську на самоізоляції в школах знаходяться 99 учнів (4 класи) та 1 вчитель; в дошкільному закладі - 88 дітей (5 груп) та 10 працівників.

За інформацією ЛОДА, всі навчальні заклади забезпечені необхідними засобами та обладнанням для запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавирусной хвороби.

Всі учні, які перебувають на самоізоляції, охоплені дистанційною формою навчання.

Нагадаємо, станом на 2 жовтня, на Луганщині кількість хворих коронавірусів COVID-19 зросла до 1140. За добу в Лисичанську виявлено 8 нових випадків COVID-19.

Читайте ще новини міста:

Ситуація в Лисичанську повністю контрольована: Заїка розповів про ліквідацію наслідків НС

Жителів Лисичанська попередили про припинення газопостачання: де і коли перекриють газ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк