05.10.2020, 18:39

Відключення газу і світла в Лисичанську і хитрі технології місцевих виборів: головні новини регіону за 5 жовтня

Марина Началова | Всі новини автора
лисичанск

Жителів Лисичанська попереджають, коли і в яких районах буде відсутнє електропостачання та газ. Також стала відома остання інформація про пожежі на Луганщині, а на місцевих виборах одна з політичних сил вирішила застосувати нову технологію. Про події в регіоні 5 жовтня читайте в одній статті.

Від пожеж на Луганщині постраждали 32 населені пункти: оперативна інформація

Триває гасіння пожеж, які виникли в області 30 вересня та 1 жовтня. Найбільш складна обстановка склалася вздовж лінії розмежування на території Станично-Луганського, Новоайдарського, Сєвєродонецького районів, повідомляється в статті.

Все частіше в регіоні висловлюються версії про те, що пожежі виникають не випадково. Так, райадміністрація Станично-Луганського району сьогодні повідомила про нове загоряння, від якого почали вибухати боєприпаси. Підозрюється підпал.

Ставка на прізвище: нова технологія місцевих виборів на Луганщині

На сайті ЦВК почали з'являтися прізвища кандидатів до місцевих рад і на посади глав ОТГ. По Луганщині вимальовується цікава картина: першим номером в списках кандидатів від партії "Наш Край" практично до всіх рад районів і ОТГ області значаться люди з прізвищем Шахов. Подробиці читайте в публікації.

Жителів Лисичанська попередили про припинення газопостачання: де і коли перекриють газ

Мешканцям району ГТВ і селища шахти Матроська варто підготуватися до того, що 6 і 7 жовтня буде припинено постачання природного газу в зв'язку з ремонтними роботами на газопроводі. Детальну інформацію дивіться тут.

Відключення електрики в жовтні: коли та чому Лисичанськ буде знеструмлений

ЛЕО оприлюднило графік планових відключень електроенергії в Лисичанську та інших населених пунктах, які обслуговує Лисичанський РЕМ. Коли і на яких вулицях не буде світла в жовтні - дивіться в публікації.

COVID-19 на Луганщині: оновлена статистика та карта розповсюдження

За вихідні в Луганській області було виявлено понад 150 нових випадків COVID-19. На 5 жовтня в області лабораторно підтверджено всього 1 294 випадки коронавірусної хвороби, з них одужали 613 осіб, померло 17 осіб.

Карту поширення інфекції по містах і районах дивіться в статті.

У Лисичанську піде під суд директор комунального підприємства, що незаконно збагатився

Керівника одного з комунальних підприємств Лисичанська судитимуть за фактом заволодіння 340 тис. грн шляхом незаконних виплат. Заради збагачення чиновник звільнявся і знову поновлювався на посаді. Подробиці читайте в матеріалі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк