14.10.2020, 11:15

Карантин у Лисичанську та Сєвєродонецьку: влада прийняла рішення щодо режиму роботи шкіл

Луганская, карантин

Міста Лисичанськ та Сєвєродонецьк Луганської області з 12 жовтня потрапили в "помаранчеву" зону. Тут почали діяти нові карантинні обмеження. Прийнято рішення про зміну форми навчання та перенесення шкільних канікул.

У військово-цивільних адміністраціях мм. Лисичанськ та Сєвєродонецьк відбулися засідання місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС), на яких були прийняті рішення щодо подальшого функціонування навчальних закладів, повідомляє Час Пік.

У місті Сєвєродонецьк змінили терміни осінніх канікул у школах.

"Враховуючи епідеміологічну ситуацію захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, що спричинена коронавірусом SARS-CoV-2, у м. Сєвєродонецьку 13.10.2020 р. міською комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийнято рішення рекомендувати відділу освіти Військово-цивільної адміністрації, в межах своїх повноважень, здійснити необхідні заходи щодо зміни термінів осінніх канікул у підпорядкованих закладах загальної середньої освіти з 19 жовтня 2020 року по 30 жовтня 2020 року включно", - повідомляється на сайті ВЦА м. Сєвєродонецьк.

У місті Лисичанськ для учнів змінили денну форму навчання на дистанційну.

"13 жовтня у військово-цивільній адміністрації (ВЦА) м. Лисичанська відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС).

За підсумками обговорення члени комісії вирішили рекомендувати керівникам закладів загальної середньої освіти міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля з 15 по 24 жовтня 2020 року змінити денну форму навчання учнів на дистанційну, окрім перших класів", - повідомляється на сайті ВЦА м. Лисичанськ.

Нагадаємо, в 12 районах та трьох містах Луганщини введено "помаранчевий" рівень небезпеки у зв'язку з поширенням COVID-19. Став відомий перелік заборон та карантинних обмежень, які діють в населених пунктах Луганщини, потрапивших в "помаранчеву" зону.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк