23.10.2020, 19:09

Секретний візит Зеленського, або як у Лисичанську президента шукали (відео)

президент

Неждано-негадано, сьогодні, 23 жовтня, у Лисичанську побував президент України Володимир Зеленський. Візит глави держави пройшов, фактично, непомітно ні для кого.

Інформація про те, що Зеленський знаходиться в Луганській області з'явилася на сайті офісу президента ближче до вечора, передає Час Пік.

Мета його візиту полягає у відвідуванні навчального закладу з посиленою військовою підготовкою та ознайомленні з реалізацією програми "Велике будівництво" в регіоні.

"Президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою в Луганську область. Глава держави відвідає навчальний заклад з посиленою військовою підготовкою. Також Володимир Зеленський ознайомиться зі станом реалізації Національної програми "Велике будівництво" в регіоні", - повідомляє прес-служба ОП.

Однак про те, що Зеленський відвідає Лисичанськ не повідомляється, якщо його перебування в місті можна назвати зацікавленим відвідуванням. Більш того, виразного анонсу поїздки в Луганську область також не було.

Місцевий громадський діяч Анатолій Рижков вів прямий ефір у Facebook з "передової". Він відобразив момент приїзду глави держави в місто.

Ніякого спілкування з народом не відбулося - до президента нікого не підпустили, а спроби Анатолія поставити запитання зустріли жорстку реакцію з боку "охоронців порядку", які порадили цей самий громадський порядок не порушувати.

"Знову йому малюють райдужні замки, розповідають про те, що у нас все добре, тому що не бачу я бажання поспілкуватися з простими смертними людьми, які в Лисичанську без роботи, які не бачать перспектив, які просто їдуть з міста і втрачають надію на подальше проживання на Луганщині", - змалював ситуацію Рижков.

Через кілька хвилин після приїзду кортеж президента поїхав далі. Куди рушив Зеленський - не відомо. Залишається тільки сподіватися, що в іншому місті Луганщини він все ж поспілкується з народом та почує про проблеми з перших вуст.

Читайте також: Лисичанськ залишився в "червоній" зоні карантину: що це означає

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк