25.10.2020, 09:34

На Луганщині вчасно розпочали роботу всі дільничні комісії

На Луганщине все участковые комиссии открылись вовремя

У Луганській області всі дільничні виборчі комісії почали свою роботу вчасно. Станом на 8:00 всі 307 ДВК відкрилися та почали свою роботу. 

Порушень не зареєстровано, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікації поліції Луганської області.

На Луганщині в цілодобовому режимі продовжує працювати оперативний ситуаційний штаб, який координує роботу правоохоронців, аналізує та узагальнює оперативну обстановку на території області.

За інформацією правоохоронців, на охорону публічної безпеки в посиленому режимі залучено 667 співробітників поліції. У резерві знаходяться мобільні вибухотехнічні, кінологічні та слідчо-оперативні групи.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія постановою від 8 серпня № 161 «Про неможливість проведення перших виборів депутатів окремих сільських, селищних, міських рад Донецької і Луганської областей та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року» визначила неможливим провести вибори у 8 територіальних громадах Луганщини:

Сєвєродонецькій міській територіальній громаді, Лисичанській міській територіальній громаді, Попаснянській міській територіальній громаді, Гірській міській територіальній громаді (Сєвєродонецький район), а також Щастинської міської територіальної громади, Широківської селищної територіальної громади, Станично-Луганської селищної територіальної громади та Нижньотеплівської сільської територіальної громади (Щастинський район).

З початку виборчої кампанії, в період з 5 вересня по 24 жовтня 2020 року, в поліцію Луганщини надійшло 178 заяв та повідомлень про порушення виборчого законодавства.

Всього поліцією складено 27 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов'язаних з порушенням виборчого законодавства.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості щодо 21 кримінального провадження: 11 відкритих за фактами порушення виборчого законодавства, 10 – пов'язаних з виборчим процесом.

Читайте новини регіону:

На Луганщині середня пенсія цивільного населення становить понад 4 тисячі гривень – ПФУ

Призначення житлової субсидії на опалювальний період: важлива інформація для жителів Сєвєродонецька

Безкоштовний автобус до Лисичанська: для жителів двох сіл запускають соціальний маршрут

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк