25.10.2020, 22:29

"Сором і ганьба": яке житло Гайдай надав постраждалим при пожежах на Луганщині

погорельцы

Голова ЛОДА Сергій Гайдай обіцяв, що постраждалим під час пожеж на Луганщині буде надана допомога - комфортабельний гуртожиток з 3-х разовим харчуванням. Однак умови, в яких на даний момент живуть погорільці, жахають.

Пост про те, де доводиться виживати погорільцям, з'явився в одному з регіональних пабліків в соціальній мережі Facebook, передає Час Пік.

"За словами С. Гайдая, постраждалим від пожеж людям буде надано, підкреслюю, комфортабельний гуртожиток з 3-х разовим гарячим харчуванням! Ми побували сьогодні в цьому, так званому, "комфортабельному" гуртожитку і просто жахнулися в яких умовах живуть люди", - пише автор поста.

Вона стверджує, що в даному гуртожитку немає необхідних меблів, вікон, не вистачає холодильників і посуду.

"Все, що зараз є з речей, постільних речей і всього необхідного принесли волонтери!...Європейська держава? Сором і ганьба!",- додала автор.

Також вона прикріпила кілька фото, на яких чітко видно, в яких умовах доводиться виживати погорільцям, що залишилися без даху над головою.

Сегодня 25 октября 2020года,прошло 26 дней со дня страшных пожаров на Луганщине,в которых сгорели дома и люди остались...

Опубликовано ]]>Юлией Рязанцевой]]> ]]>Воскресенье, 25 октября 2020 г.]]>

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк