28.10.2020, 18:35

"Економія" від водоканалу Лисичанська та нові тарифи на газ: головні новини регіону за 28 жовтня

вода

Як "Лисичанськводоканал" усуває пориви труб? Скільки будуть жителі Луганщини платити за газ? Чому області загрожує припинення поставок електроенергії? Відповіді на найважливіші питання - в Час Пік.

"Диспетчер кричить, нервує": Як водоканал Лисичанська "економить" дефіцитну воду (відео)

"Лисичанськводоканал" знову показав себе у всій красі. Напередодні відключення водопостачання в місті через борги вода хльостає вулицями річкою. Як усуваються пориви - читайте в нашому матеріалі.

Ціна на газ для населення зросла: скільки платитимуть мешканці Луганщини

"Нафтогаз" оприлюднив ціни на газ у листопаді, які виявилися вищими за попередні на 35%. Скільки платитимуть жителі Луганської області - в нашій статті.

Постачання електроенергії може бути припинено: важлива інформація для споживачів Луганщини

Енергетики попередили про можливе припинення поставок електроенергії. У чому причина та як не залишитися без електрики - читайте в статті.

COVID-19 на Луганщині забрав життя вже 68 осіб: оновлена статистика

У Луганській області за останню добу лабораторно підтверджено 95 нових випадків COVID-19. З оновленою статистикою і даними щодо поширення захворювання можна ознайомитися тут.

Під Сєвєродонецьком спалахнула нова пожежа

На Луганщині зафіксовано чергову пожежу. Цього разу загоряння сталося на околиці селища Борівське під Сєвєродонецьком. Читайте подробиці про те, що горіло та чому.

"Помста старої влади?": У Сєвєродонецьку вночі згоріли два автомобілі

У Сєвєродонецьку вночі згоріли автомобілі Daewoo Lanos і Mazda-3. Місцеві жителі підозрюють, що не обійшлося без "помсти старої влади". З деталями події можна ознайомитися в нашому матеріалі.

Час готувати парасольки: на Луганщині починається сезон дощів

У Луганській області суха погода протримається недовго. Зовсім скоро регіон накриють дощі. Коли варто бути готовим до негоди - в статті.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк